avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintegrarea unui salariat concediat nelegal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintegrarea unui salariat concediat nelegal

Cum se face scriptic reintegrarea unui salariat care are decizie de repunere in functie, plata salarii... Mentionez ca suntem personal bugetar contractual. Se face un nou cim, sau ramine valabil cel anterior? Cum se opereaza in cartea de munca, cartile fiind la noi, la angajator. In Revisal am vazut ca e rubrica reactivare cim. Va rog frumos dati-mi si mie aceste informatii foarte pretioase, deoarece trebuie sa fac acest lucru si nu stiu cum. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 8 Ianuarie 2010
Nu se face un nou c.i.m. ... Se va emite o decizie prin care se anuleaza decizia de concediere si prin care pe baza hotararii instantei se va dispune si reintegrarea salariatului respectiv.

In carnetul de munca se va inscrie : " anulat decizia nr. .... de desfacere a contractului de munca de la pozitia nr. ....." ... iar la actul emitent (coloana 7) treceti hotararea judecatoareasca nr... / ... si instanta care a pronuntat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ptr o salariata careia instanta i a dat castig la ... mugurica_nita mugurica_nita Buna ziua! ptr o salariata careia instanta i a dat castig la plata salariilor indexate de la data desfacerii CIM 15.09.2021 pana la data ramanerii ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cartea de munca anonim anonim Vezi prevederile Ordinului nr. 136/1976 de aprobare a metodologiei de intocmire a carnetului de munca: - pct. 4: "Daca o persoana nu a activat din cauza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog cum reincadrezi un angajat in baza unei hotarari ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog cum reincadrezi un angajat in baza unei hotarari judecatoresti, ce documente trebuie intocmite de catre angajator (institutie publica), ... (vezi toată discuția)