avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... prin hotarare judecatoreasca inculpatul a fost obligat ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

prin hotarare judecatoreasca inculpatul a fost obligat sa imi ...

prin hotarare judecatoreasca inculpatul a fost obligat sa imi plateasca lunar 100 lei indemnizatie ptr handicapul obtinut ca urmare a vatamarii corporale.
nu mi a platit niciun ban din 2005.
Mai pot face ceva sa mi plateasca?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:16, 3 August 2021
Mergeti cu hotararea la un executor judecatoresc si va ajuta acesta.
Multumesc!
Dar nu opereaza prescriptia executarii silite? Hotararea e din 2005.
Opereaza dar nu din oficiu, trebuie invocata in fata instantei...
Plus ca datoria este "continua", este dator la dvs. 100 de lei in fiecare luna, nu doar o data...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii pentru a scapa de executarea silita a creditelor Nata88 Nata88 Buna ziua, Un angajat are propripe pe o parte din salariu, ca urmare a executarii silite pentru un credit de 3100 lei nerambursat. Astazi societatea a primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita modificare ncpc prin legea 138/2014 quasimodo_50 quasimodo_50 Buna ziua! Speta este urmatoarea. Credit luat in 2004 de la banca x...neplatit din iunie 2005..prelaut, in prima faza, de asigurari de la banca x; ulterior de ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit neplatit din 2007 radianachim radianachim in anul 2005 am incheiat un contract pentru un card de credit la eurolline in valoare de2000 ron ,din anul 2007 am intrat in inposibilitate de plata ,iar acum ... (vezi toată discuția)