avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, am primit o fila cec in euro de la CityBank ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, am primit o fila cec in euro de la CityBank Europe ...

Buna ziua, am primit o fila cec in euro de la CityBank Europe PLC Irlanda pe care vreau sa o incasez in calitate de persoana fizica. Am primit-o dupa 2 luni fata de data emiterii si doresc sa stiu care este termenul maxim la care pot sa o incasez. La ce banca pot incasa fila cec si cu ce costuri? Am intrebat la mai multe banci si mi s-a spus ca pt. persoane fizice nu mai lucreaza cu cecuri. Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 10:14, 3 August 2021
Din cunoștințele mele, filele CEC se depun spre încasare de la banca unde are deschis debitorul contul, adică banca emitentă - CityBank Europe PLC Irlanda. Ați încercat să discutați cu cei de acolo, City Bank Irlanda?
Nu am incercat. Asta e singura varianta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Păi cam da. Ei eliberează banii din contul indicat în fila CEC. Dacă contul e deschis acolo (la banca aceea), cum să elibereze banii o altă bancă? Așa văd lucrurile. Încercați să le scrieți un email.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot sa incasez o fila cec in euro de la city bank europe ... mon73key mon73key Unde pot sa incasez o fila cec in euro de la City Bank Europe PLC si care sunt costurile? (vezi toată discuția)
Diferenta si asemanarea intre o fila cec si un bilet la ordin elena cailean elena cailean buna ziua. intrebarea mea este: ce asemanari si deosebiri sunt intre emiterea catre furnizori de file de cec, si cea de bilete la ordin. eu platesc ... (vezi toată discuția)
Cecuri nedecontate cornelia05 cornelia05 buna ziua! in luna iunie au fost emise 3 cecuri pentru lunile iulie, august si sept 2011 .Ele nu au fost introduse fiecare la scadenta scrisa pe ... (vezi toată discuția)