avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, intrebarea mea este cand poate promova in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, intrebarea mea este cand poate promova in grad profesional ...

Buna ziua,
intrebarea mea este cand poate promova in grad profesional imediat superior celui detinut, un functionar public revenit in MAI 2019 din concediul pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 2 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în grad profesional, funcționarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:
a) să aibă cel puțin 3 ani vechime în gradul profesional al funcției publice din care promovează;
b) să fi obținut un număr minim de credite prin participarea la programe de formare, de perfecționare, seminare, conferințe, schimburi de experiență sau vizite de studiu, în condițiile legii sau să fi urmat o formă de perfecționare profesională cu durata de minimum 30 de ore în ultimii 3 ani de activitate;
c) să fi obținut cel puțin calificativul „bine“ la evaluarea performanțelor individuale în ultimii 2 ani de activitate;
d) să nu aibă o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile prezentului cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! intrebarea mea este legata de promovarea profesionala ... Andreea Ruiu Andreea Ruiu Buna seara! Intrebarea mea este legata de promovarea profesionala a functionarului public. Am fost angajata in cadrul unei primarii din octombrie 2015 ca si ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as vrea știu daca, pentru a promova în grad la ... alain.delon alain.delon Buna seara, as vrea știu daca, pentru a promova în grad la o instituție de stat, neavând in momentul de față anii de experiență în studiile absolvite ... (vezi toată discuția)
Am obținut ultima promovare in 2020, pe studii superioare. am ... oprat oprat Am obținut ultima promovare in 2020, pe studii superioare. Am evaluare pe anul 2020 cu fb, pe 2021 mi-am cerut fisa de evaluare pt ca nu este la dosar, deși ... (vezi toată discuția)