avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara, am si eu o intrebare m am casatorit cu un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara, am si eu o intrebare m am casatorit cu un cetatean ...

Buna seara, am si eu o intrebare m am casatoriti cu un cetatean albanez acum o zi in urma si vrem sa plecam sa ne stabilim in Franta el are drept dupa casatorie sa calatoreasca avem si un copil impreuna de 4 ani? Va multumesc cu respect.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:29, 3 August 2021
Daca v-ati casatorit da, insotit de dvs. poate calatori, doar ca trebuie sa aveti certificatul romanesc de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un albanez care a obtinut rezidenta romana poate sa mearga in ue? 88ana 88ana Sunt casatorita cu un cetatean albanez si am optat pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei. Dupa obtinerea rezidentei putem merge in Italia fara viza? dar in ... (vezi toată discuția)
Viza pentru anglia mihailesculaura mihailesculaura buna seara,ma numesc laura si va rog mult sa ma lamuriti asupra uneii chestiuni.de curand m am casatorit in romania cu un cetatean albanez,si am si depus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare un cetatean albanez casatorit ... Elena Vlad Elena Vlad Buna ziua, am si eu o intrebare un cetatean albanez casatorit cu un cetatean roman ce regim de circulate are 90 zile in ue si apoi 90 zile inapoi in Albania ... (vezi toată discuția)