avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o fetita are 26 ani tatal este cetatean Turc nu ia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o fetita are 26 ani tatal este cetatean Turc nu ia platit ...

Am o fetita are 26 ani tatal este cetatean Turc nu ia platit pensie alimentara niciodata Ce as putea face sa nu o poata indeparta de la o eventuala sucesiune in caz de decesul tatalui ?
Ultima modificare: Marți, 3 August 2021
zehra, utilizator
Cel mai recent răspuns: zehra , utilizator 23:29, 3 August 2021
Nu are cum sa o îndepărteze.
Sunteti sigur , d-le avocat ? ma gandesc ca depinde de legile succesorale aplicabile in Turcia . Si , vazand legile aparute recent , promovate de Erdogan , care “ taie “ multe drepturi ale femeilor ... e de intrebat ( cred ) un avocat turc ... Sa nu uitam ca Turcia nu este in UE .
Buna ma bucur de pareriile voastre de fapt tatal locueste in partea Ciprului Turcesc si acolo difera legiile fata de Turcia dar incerc sa ajung la o parere ar fi pacat sa nu intre si ea in drepuri acolo mai ales ca niciodata nu iam cerut nimic pana la urma este si tatal ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

300 zile de la pronuntare divort sau deces sot ? magda dima magda dima buna ziua.. am si eu o singura intrebare, si as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde.. in casatoria dintre o romanca si un cetatean turc, este aceeasi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara koreh silvia koreh silvia Buna ziua!Numele meu este Koreh silvia Maria si as avea o intrebare si o rugaminte la dumneavoastra.Cu fosul concubin am o fetita de 1 an si 5 luni,in aprilie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca un contract de succesiune ... catalintomescu72 catalintomescu72 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca un contract de succesiune si partaj se poate anula pe baza unui contract de vanzare cumparare tinut ascuns timp de 26 ... (vezi toată discuția)