avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o fetita are 26 ani tatal este cetatean Turc nu ia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o fetita are 26 ani tatal este cetatean Turc nu ia platit ...

Am o fetita are 26 ani tatal este cetatean Turc nu ia platit pensie alimentara niciodata Ce as putea face sa nu o poata indeparta de la o eventuala sucesiune in caz de decesul tatalui ?
Ultima modificare: Marți, 3 August 2021
zehra, utilizator
Cel mai recent răspuns: zehra , utilizator 23:29, 3 August 2021
Nu are cum sa o îndepărteze.
Sunteti sigur , d-le avocat ? ma gandesc ca depinde de legile succesorale aplicabile in Turcia . Si , vazand legile aparute recent , promovate de Erdogan , care “ taie “ multe drepturi ale femeilor ... e de intrebat ( cred ) un avocat turc ... Sa nu uitam ca Turcia nu este in UE .
Buna ma bucur de pareriile voastre de fapt tatal locueste in partea Ciprului Turcesc si acolo difera legiile fata de Turcia dar incerc sa ajung la o parere ar fi pacat sa nu intre si ea in drepuri acolo mai ales ca niciodata nu iam cerut nimic pana la urma este si tatal ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara koreh silvia koreh silvia Buna ziua!Numele meu este Koreh silvia Maria si as avea o intrebare si o rugaminte la dumneavoastra.Cu fosul concubin am o fetita de 1 an si 5 luni,in aprilie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca un contract de succesiune ... catalintomescu72 catalintomescu72 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca un contract de succesiune si partaj se poate anula pe baza unui contract de vanzare cumparare tinut ascuns timp de 26 ... (vezi toată discuția)
Act de succesiune cu fals in declaratii Iulian_decor Iulian_decor Buna ziua,am rugamintea sa mi spuneti ce sanse am prin instanta sa conest un act de sucesiune?Bunicul vitreg ( tatal vitreg al tatalui meu decedat) a vandut ... (vezi toată discuția)