avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... La un proces de dreptul muncii,am facut cererea pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

La un proces de dreptul muncii,am facut cererea pentru judecare ...

La un proces de dreptul muncii,am facut cererea pentru judecare prin neprezentarea,ITM-UL mi-a dat dreptate. Întrebarea mea este-Are aceeași valoare judecarea cauzei prin neprezentare ,chiar dacă firma nu se prezintă?
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 09:56, 4 August 2021
Judecătorul va pronunța o decizie fix în baza documentelor înaintate de către dumneavoastră și celelalte părți (angajator, ITM etc.). Are aceeași valoare. Diferența ar face-o situația în care ar exista nelămuriri din partea judecătorului și să fiți acolo să-i răspundeți, dar dacă situația este clară și aveți probe pentru tot ceea ce susțineți, nu ar fi o problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victimele sistemului avvalentina avvalentina Sunteti de acord ca \" se moare cu dreptatea in mana\"? Daca ati fost [b]victima sistemului[/b]:tomato:, va astept sa prezentati pe scurt situatia ... (vezi toată discuția)
Fax - proba in instanta? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am avut o discutie cu cineva in care eu am spus ca in instanta mail-ul poate fi acceptat ca proba pe cand faxul nu. Plec de la ideea ca la mail se poate ... (vezi toată discuția)
Consecinte neprezentare una din parti la divort de comun acord fds fds In prezent, eu si sotia avem primul termen de judecata la inceputul lui aprilie 2011.Cererea de divort am semnat-o si inaintat-o de comun acord presedintei ... (vezi toată discuția)