avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, ma numesc Ionut si am o problema legata de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, ma numesc Ionut si am o problema legata de orele suplimentare,aflandu-ma ...

Buna ziua, ma numesc Ionut si am o problema legata de orele suplimentare,aflandu-ma intr-o situatie putin mai delicata.In decursul a 9 ani si 6 luni am acumulat 8000 de ore suplimentare , 430 sambete lucrate ,fara a mai lua in calcul concediile din acesti ani care nu au fost efectuate in totalitate. Aveti vreun sfat despre cum ar trebui sa procedez pentru recuperarea acestor venituri financiare ? Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:40, 5 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai puteti recupera decat pe maxim 3 ani din urma în cadrul unei acțiuni în instanță.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Daca puteti face dovada efectuarii lor atunci sesizati ITM-ul si ANAF-ul, apoi actiune in instanta. In prealabil puteti incerca o solutionare amiabila a conflictului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele suplimentare neplatite cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Stiu o persoana care lucreaza la o clinica particulara si are program de la 8 la 16 , conform contractului de munca este platita cu 40 de ore de ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante razvan_ungur razvan_ungur As avea nevoie de un sfat de la dumneavoastra,daca se poate. Pana in data de 31.05.2014 am lucrat la o firma din Baia Mare care este in franciza cu o firma ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare Sergiu Florin Sergiu Florin Dupa aproape 4 ani de munca la o multinationala mi-am dat demisia si as dori sa mi se plateasca orele suplimentare.Cum pot proceda legal pentru a-mi primi ... (vezi toată discuția)