avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Îmi puteți spune unde pot găsi arhiva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Îmi puteți spune unde pot găsi arhiva Întreprinderii ...

Buna ziua !
Îmi puteți spune unde pot găsi arhiva Întreprinderii de Calculatoare București , pentru perioada 1987 - 1990 . Am aceasta perioada trecută in carnetul de munca , dar nu am ștampila rotundă și mi-a fost respinsă cererea de pensionare din cauza lipsei acestei ștampile .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 5 August 2021
Vorbiți de ICE Felix?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc cartea de munca a tatalui meu? andreea-crina andreea-crina Tatal meu a fost angajat in perioada 1968-1982 la Intreprinderea de Calculatoare din Pipera.A plecat din tara in 1982 si nu si-a recuperat cartea de ... (vezi toată discuția)
Adeverință lucru în acord fabrica de calculatoare ice felix Carmen Gheață Carmen Gheață În perioada din 1 septembrie 1981 până în martie 1999 am lucrat la fabrica de calculatoare ICE Felix. Am ne voie de o adeverință pentru lucru în acord. ... (vezi toată discuția)
Arhiva carti de munca maricescu maricescu Buna ziua, Unde se afla arhiva carti de munca ICE FELIX SA? Multumesc! (vezi toată discuția)