avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Doresc sa angajez o persoana de 60 de ani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Doresc sa angajez o persoana de 60 de ani si sa beneficiez ...

Buna ziua! Doresc sa angajez o persoana de 60 de ani si sa beneficiez de cei 2250 lei pe luna de la stat. Acum, persoana pe care doresc sa o angajez, are o garsoniera inchiriata, cu 600 de lei lunar; pot angaja persoana respectiva cu conventie, pt a primi cei 2250 de lei de la stat, chiar daca persoana respectiva are acest venit?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil AncaCiocan AncaCiocan Buna ziua, Am 2 intrebari: - sunt in concediu crestere copil si beneficiez de indemnizatie. De 4 luni de zile am inchiriat un apartament si obtin venituri ... (vezi toată discuția)
Facilitate angare somer cu varsta peste 45 ani Bencipici80 Bencipici80 Buna ziua Daca angajez un somer cu varsta peste 45 ani primesc de la stat 2250 lei/luna timp de un an.. Intrebarea mea este ,aceasta suma primesc lunar sau in ... (vezi toată discuția)
Conventia de 2250 lei se calculeaza si pe zilele de concediu medical ? sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Cuantumul conventiei de 2250 lei pt un angajat peste 45 ani, cu handicap, se socoteste doar pe zilele lucrate efectiv, sau si pe concediul medical ... (vezi toată discuția)