avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce obligatii fiscale imi revin in Romania?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce obligatii fiscale imi revin in Romania?

Sunt studenta romanca in Coreea de Nord. Am incheiat on line un agreement cu o firma pentru a-mi expune si vinde desenele pe care le realizez. Nu sunt angajata. Ocazional, cand se vinde un desen primesc de la firma un comision. Ce obligatii fiscale imi revin in Romania? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 6 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 22:24, 5 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai depide pe teritoriul carui stat vindeti acele desene (ma gandesc ca totusi este vorba de Romania nu corea de nord unde restrictiile sunt destul de mari) .
Orice venit trebuie declarat si trebuie platit impozit la stat .
Daca in schimb este vorba de vanzari pe teritoriul coreei, atunci verificati legislatia acelui stat, nu va revine vreo obligatie de plata atata timp cat Romania nu este implicata atat direct cat nici indirect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intre 2 firme (sua-romania) alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna, Situatia sta in felul urmator: vreau sa inchei un \"agreement letter\" cu o firma din state, care produce un softwer (program calcul), iar firma mea, ... (vezi toată discuția)
E posibil rca incheiat in strainatate? dogele dogele Buna ziua! Se poate incheia o asigurare rca la o firma de asigurari din stainatate? Firma de asigurari nu este prezenta pe piata asigurarilor din Romania. Este ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii mai are angajatorul fata de itm in 2011 Duiliu Duiliu De la 01.01.2011 nu se mai primesc documente la ITMB. Oare chiar nu mai avem nici-o obligatie ? (vezi toată discuția)