avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, am rugamintea sa-mi clarificati urmatoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, am rugamintea sa-mi clarificati urmatoarea situatie ...

buna ziua,
am rugamintea sa-mi clarificati urmatoarea situatie :
daca un angajat a demisionat in data de 02.08 cu preaviz de 20 de zile, iar in ultima zi de preaviz (30.08) a intrat in concediu medical o saptamana, cum se procedeaza cand se incheie concediul medical ? Mentionez ca in conditiile in care nu ar fi demisionat, acesta urma sa intre in concediu de odihna in perioada 1-8.09 programat si aprobat de la inceputul anului in sistem. Se poate considera ca ultima zi de preaviz va fi astfel prima zi din concediul de odihna programat sau trebuie sa se prezinte la serviciu ca sa efectueze ultima zi de preaviz care s-a suspendat pe durata concediului medical ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 5 August 2021
In opinia mea, ultima zi de preaviz va fi prima zi din concediul de odihna reprogramat .
Ultima modificare: Joi, 5 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie lylyan11 lylyan11 Sunt functionar public. Mi-am depus demisia pe data de 16.08. Am Co pana pe 30.08. Pot completa diferenta de zile (pana la 30) cu recuperari? In urma demisiei ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă in preaviz Smarin unicoms Smarin unicoms Bună ziua, Am rugămintea să imi clarificati următorul aspect: Daca un angajat care pe perioada preavizului ( 45zile) intra in concediu medical ( fapt ce ... (vezi toată discuția)
Demisie urmata de concediu medical soreanca soreanca Cum se procedeaza daca este trimisa demisie in data de 09.08 , cu aplicare din data de 01.09, dar din dada de 30.08 persoana intra in concediu medical? Dupa ... (vezi toată discuția)