avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara tuturor ! De vreo 2-3 luni sunt sunat pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara tuturor ! De vreo 2-3 luni sunt sunat pe telefonul ...

Buna seara tuturor !
De vreo 2-3 luni sunt sunat pe telefonul fix (Romtelecom) aproape zilnic de o firma de recuperare creante care mai intai de toate imi cere sa le dau datele personale pt a ma identifica altfel discutia nu poate fi continuata.
Intreb despre ce este vorba si mi se spune ca ar fi vorba de o creanta la un furnizor dar nu poate sa-mi spuna ce furnizor pt ca refuz identificarea prin telefon .Adica dansii ar fi vrut sa le dau data nasterii si alte date personale. Le spun ca nu am cunostinta de vreo creanta la nici un furnizor si le spun sa ma notifice prin posta sau mail iar daca nu exista asa ceva voi veni cu un avocat la sediul firmei lor si am sa le fac plangere penala pt hartuire....Dupa care imi inchide brusc telefonul si iar ma suna din nou dupa 2-3 zile cu acelasi repertoriu....
Am aflat unde e sediul lor dar acolo nu este nimeni....
Un sfat ar fi de ajutor...Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:22, 6 August 2021
Inchideti-le tel in nas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere politie pentru hartuire ContSters264388 ContSters264388 Buna ziua Am o problema cu cineva care ma suna cu numar ascuns. Am primit 2 telefoane in martie, dupa care o perioada a incetat. La inceputul lunii mai, am ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefon de pe cartela Miha_Ella Miha_Ella Buna ziua, cum ma pot apara de cineva care ma suna in continuu pe telefon din ratiuni de...obsesie, frustrare, amuzamentdeplasat, nu suporta sa fie ... (vezi toată discuția)
Firme recuperare credite marius_321 marius_321 Salut, Am si eu urmatoarea problema: Am o matusa (sora bunicii mele) decedata in 2011. La momentul decesului avea un credit de 600-700 RON (inca 6 luni ... (vezi toată discuția)