avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen transmitere a Cererii de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen transmitere a Cererii de Apel

Se fac deja 2luni de la data cand am depus Cererea de Apel catre instanta de fond, Tribunalul. Pe portalul Tribunalului, cererea e inregistrata. Curtea de Apel insa nu are dosarul/cererea inca (nu o gasesc pe portalul lor). Cat dureaza transmiterea/inregistrarea acesteia la Curtea de Apel?
Nu sunt termene fixe depinde de gradul de încărcare al instanțelor respective.De ex de la Trib Buc la Curtea de Apel Buc dura 2,3 luni,în ultimul timp durează si 4,5 luni.
Ultima modificare: Vineri, 6 August 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen - apel in cadrul contestatiei la executare andreya1202 andreya1202 referitor la admiterea in parte a contestatiei la executare, mentionez ca s-a depus apel in acest sens la judecatoria respectiva, dar pana in present nu exista ... (vezi toată discuția)
Competenta cerere revizuire sam bam sam bam Dosar inceput de Parchetul de pe langa Curtea de apel Bacau, trimis in prima instanta la Tribunalul Bacau, dupa pronuntare ajunge la Curtea de Apel Bacau. Se ... (vezi toată discuția)
Durata unui dosar civil pana ajunge in instanta Csaba89 Csaba89 Buna seara,am si eu o întrebare: Cat timp dureaza pana ajunge la instanta un dosar in legatura cu reintegrare in familie natura a unui minor care este in ... (vezi toată discuția)