Buna seara,am si eu o întrebare:
Cat timp dureaza pana ajunge la instanta un dosar in legatura cu reintegrare in familie natura a unui minor care este in plasament,este foarte important!
Multumesc
Buna seara,
In mod normal un asemenea dosar se judeca cu celeritate dar este situatia care este!
Formulati o cerere catre instanta pentru urgentarea judecarii dosarului!
In luna 04.16.2020 a depus avocata noastra dosarul la judecatoria sfantu gheorghe si asteptam cu nerabdare citatia de la judecatorie inca nu ne am primit nimic,avocata nea zis trebuie sa asteptam intrebarea mea este cat?
Nu va poate nimeni răspunde precis.Termenele depind de gradul de încărcare al instanțelor,de situația excepțională din ultima vreme etc.Nu va ajuta cu nimic daca de ex la Buc durează 3 luni la Iași 5 și la Brașov 7 luni.Dupa data de 15 mai o sa fie un tsunami de procese suspendate care trebuiesc repuse pe rol automat,realizate alte proceduri în dosarele nou înregistrate etc.Sute de mii de justitiabili consideră procesul lor la fel de important ca al dvs asa ca...Discutați cu av angajat pt a face o cerere către conducerea instanței respective,o discuție cu grefierul din cauza etc.In provincie astfel de lucruri se realizeaza mai usor decat in marile orase cu instanțe foarte aglomerate.
Cale de atac?
denxxx
buna ziua trebuia sa mi se dea pronuntarea an data de 1 feb si am tot sunat la judecatorie si ami zice ca anca nu a anuntato judecatoru de ce nu se da ... (vezi toată discuția)