avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspendare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

suspendare executare silita

In 02. sept.2012 .printr-un exec. jud., am inceput executarea silita a unui debitor (fostul angajator) privind obligatia de a face (reintegrarea in functie). Acesta, a introdus cerere de contestare a executarii prin care solicita :
1. anularea somatiei care constituie titlu executoriu;
2. suspendarea executarii silite pana la solutionarea contestatiei
3. suspendarea provizorie a executarii silite - admisa cu plata unei cautiunii
Astazi, instanta a supus discutiei suspendarea executarii silite, urmand ca pentru fond, sa se amane pe 20. nov. 2012 in vederea administarii unor inscrisuri de catre contestatoare privitoare la unele precizari ale mele. In urma prezentarii punctelor de vedere ale ambelor parti vis-a-vis de suspendarea executarii silite, instanta a decis "sa ramana in pronuntare" pe acest capat de cerere, urmand ca pe 20 sa se discute fondul.
Intrebari
1. Pe site-ul judecatoriei Slobozia (dosar 4932/312/2012) a aparut , astazi 23.sept.2012 , C11, ca solutie - numai administrarea de probe (care se refera la inscrisurile pe care le va depune contestatoarea pentru fond), dar nu se specifica nimic despre respingerea sau admitrerea suspendarii executarii silite.
De ce ? nu apare rezolutia Nu s-a decis instanta?
A se pronunta, nu inseamna ca trebuie sa fie data o solutie imediata (daca nu se specifica altfel) ?!
2. Ce trebuie sa fac pentru a afla ce s-a intamplat, pentru ca una s-a stabilit in sedinta si alt lucru (sau incomplet) a aparut ca solutie.

Astept cu nerabdare raspuns,
Cu respect
Cornelia Anghel
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:57, 25 Octombrie 2012
Daca a ramas in pronuntare asupra unei cereri, atunci instanta trebuie sa se pronunte in acea zi, daca nu amana pronuntarea pt o alta data, ceea ce nu pare a fi cazul dvs.

Nu intotdeauna solutiile care apar pe internet sunt complete. Incercati sa vorbiti la telefon cu arhiva care sa va citeasca ce scrie in condica de sedinta. In cazul in care nu aflati mare lucru va trebui sa asteptati redactarea incheierii de sedinta si apoi sa luati cunostinta de ea din dosar.
Va multumesc pentru raspunsuri,, d-na aocat.
Am fost astazi la judecatorie si d-na grefier de la completul unde s-a judecat peta mea mi-a spus acelasi lucru: sa consulte condica de sedinta.
Nu cunosteam faptul ca trebuie comunicata si incheierea de sedinta privind un capat de cerere. Acolo se expune si motivarea decizie (respingere sau admitere) ? In cat timp se redacteaza aceasta (aprox.) , ajunge inainte de termenul judecarii fondului , pe 20 noiembrie a.c.?
Intreb toate acestea pt. ca sunt direct interesata, ca parte intimtata, sa se continue executarea care consta in reintegrarea pe functie (ce presupune o reangajare), si orice timp pierdut inseamna bani.
Daca aveti raspunsuri pentru intrebarile mele , astept.

Cu respect,
Cornelia Anghel
Incheierea nu vi se comunica, dar aveti posibilitatea sa luati cunostinta de continutul ei (motivarea) atunci cand dosarul se afla in arhiva, intre termene.

Va sfatuiesc sa mergeti sa studiati dosarul undeva intre 5-15 noiembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de cercetare penala conelia anghel conelia anghel Pentru lamurire, precizez pe scurt: Am contestat in instanta( litigiu de munca) modificarea unilaterala aCIM. am obtinut o [b]sentinta favorabila[/b] mie, de ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta irevocabila conelia anghel conelia anghel [i]In legatura cu subiectul prezentat de mine in[b] 22 iunie 2012[/b] (reintegrare pe functie)[/i] [b]doresc parerea unui avocat[/b] sau oricarui alt ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatorie conelia anghel conelia anghel Sentinta pronuntata de judecatorie intr-un dosar de executare silita (pe litigii de munca) este definitiva si executorie de drept, sau numai definitiva, pentru ... (vezi toată discuția)