avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua ! Parintii mei au decedat,tatal in 2009 si ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua ! Parintii mei au decedat,tatal in 2009 si mama in ...

Buna ziua ! Parintii mei au decedat,tatal in 2009 si mama in 2021,iar pentru a face succesiunile dupa ei avem nevoie de actul de proprietate al casei (emis in 1980)pe care nu l-am gasit.Unde trebuie sa ne adresam pentru a primi o copie? Multumim anticipat !
Cel mai recent răspuns: roxana1968 , utilizator 14:00, 14 August 2021
depinde de cum l-au dobândit ei (cumpărare, moștenire, construire, etc)
încercați la Camera notarilor publici sau la Arhivele statului.
mai puteți și sa scoateți un extras de carte funciara pentru informare de la OCPI; dacă este intabulat, veți afla cum l-au dobândit.
Sau puteti incerca si la Directia de Impozite si Taxe, unde platiti impozitul.
Apartamentul a fost dobândit prin repartiție,cum era pe vremea aceea de la OCLPP,iar ulterior a fost cumpărat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament construit in 1985 verde5intens verde5intens detinem -eu si sotul meu un apartament proprietate personala pe care l-am dobandit in urma unui contract de constuire incheiat intre noi si IJGCL= firma ... (vezi toată discuția)
In cazul unei granituiri, fostul vecin din acte este decedat, ... bvio bvio In cazul unei granituiri, fostul vecin din acte este decedat, trebuie aflat succesorii legali pentru a merge in instanta. Cum? ...din varianta intreaba ... (vezi toată discuția)