avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am o speta in care am fost chemat in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am o speta in care am fost chemat in judecata in calitate ...

Buna ziua,
Am o speta in care am fost chemat in judecata in calitate de tert poprit ,
am trimis intampinarea pe emailul instantei printr-un document pdf, am primit confirmare de primire.

Intrebarea mea este daca va fi luata in considerare intampinarea, avand in vedere ca am trimis un document pdf si nu am trimis cate un exemplar pentru fiecare parte, adica creditor, debitor si instanta.
Buna ziua,

Da, va fi luată în considerare.
Potrivit art. 149 alin (4) Cod procedura civila, grefierul de ședință va efectua copiile necesare comunicării.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În teorie grefierul ar trebui să facă cele mentionate in răspunsul.anterior,in practica acest lucru nu se intampla întotdeauna.Este posibil ca instanta sa va ceară să trimiteți copii,un exemplar semnat olograf ,ștampilat dacă e cazul,dar oricum se va ține cont de poziția dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare anemona34 anemona34 un raspuns la intampinare se poate depune electronic? (vezi toată discuția)
Valabilitate act aditional mhldanciu mhldanciu In cazul unui contract comercial intre 2 entitati juridice, care au convenit ca \"Prezentul contract poate fi modificat numai prin acordul scris al partilor\", ... (vezi toată discuția)