avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in cazul unui un contract individual de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in cazul unui un contract individual de munca cu timp ...

Buna ziua,
in cazul unui un contract individual de munca cu timp partial, de 20 de ore/saptamana, se poate trece in contract ca repartizarea programului se face individualizat astfel incat sa se asigure flexibilitatea programului de lucru?
Nu pot specifica orele de inceput si sfarsit in contract deoarece salariatul are functia de baza in alta parte si acolo lucreaza in ture.
La mine vine in functie de timpul liber pe care il are de la unitatea cu functia de baza astfel incat sa lucreze in total 20 de ore / saptamana.
De exemplu, intr-o saptamana poate lucra doar 3 zile, respectiv 4 ore intr-o zi si in alte 2 zile cate 8 ore/zi.
In alta saptamana poate lucra 4 zile, respectiv 3 zile cu 4 ore si o zi cu 8 ore.
In Revisal am specificat program de lucru inegal.
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 11 August 2021
Se poate face o anexa la c.i.m.cu privire la repartizarea timpului de munca in functie de locul de munca unde are functia de baza.
Buna ziua,
Multumesc mult pentru raspuns.
Dar am o nelamurire.
Sa fac o anexa la CIM in care sa specific doar ca repartizarea timpului de munca se face in functie de programul de lucru de la locul de munca unde are functia de baza?
Fara sa specific zilele in care va lucra si nici intre ce ore.
Si este corect, spre exemplu, daca lucreaza 2 zile intr-o saptamana cate 8 ore/zi si in alta zi 4 ore?
Adica, in acest caz, daca lucreaza 8 ore/zi, nu se poate considera ca este norma intreaga?
Nu vreau sa am probleme la un eventual control.
Inca o data multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Se poate face o anexa la c.i.m.cu privire la repartizarea timpului de munca in functie de locul de munca unde are functia de baza.

Ar fi bine sa se menționeze și zilele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata inegala de lucru monik monik buna ziua...ce inseamna mai exact durata inegala flexibila a timpului de lucru? o persoana care lucreaza part-time poate avea o durata inegala de ... (vezi toată discuția)
Program de munca inegal Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care se doreste repartizarea programului inegal cum se procedeaza? desi programul zilic este de la 8-17 (o ora pauza de masa), dar s--a ... (vezi toată discuția)
Durata muncii cim ClaudiaPlaton ClaudiaPlaton Buna ziua. Conform noului format al contractului individual de munca, va rog sa imi spuneti daca este corecta formularea aceasta la Durata muncii: \"O normă ... (vezi toată discuția)