avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am si eu o problema si nu stiu cum ar trebui să ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am si eu o problema si nu stiu cum ar trebui să procedez Prin ...

Am si eu o problema si nu stiu cum ar trebui să procedez
Prin Ianuarie 2021 am achiziționat o mașină și după vreo 3 saptamani am avut ghinionul să fac accident cu mașina, polițiști care au fost mi au reținut certificatul de înmatriculare și doresc să radiez masina ca nu se mai poate repara, am umblat am scos actele necesare pentru radiere dar faza e că nu am putut să o radiez din cauza ca nu am certificatul de înmatriculare, eu sunt din județul iași iar masina cu care am avut incidentul neplacut era trecuta pe judetul Suceava, nu am mai apucat să o inmatriculez ca sa intampla nefericirea
Acuma întrebarea mea este cum sa fac sa o radiez, cei de la Imatriculari nu prea au vrut sa ma îndrume cu ce ar trebui să fac
Cel mai recent răspuns: Eduard2628 , utilizator 13:01, 15 Octombrie 2021
Va trebuie o procura speciala autentificata la notar, de la cel care e trecut in certificatul de inmatriculare.
[ link extern ]
Deci de la cine am luat masina să îmi faca procura să pot ridica certificatul de inmatriculare din județul Suceava ca după să o pot radia să înțeleg, nuu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. ... Dbr89 Dbr89 Buna ziua, Am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. Am vorbit cu o persoana care se ocupa de preluarea masinilor avariate si eliberarea unui ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)