avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Imobilul in care locuiesc are acces de pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Imobilul in care locuiesc are acces de pe un drum ...

Buna ziua,

Imobilul in care locuiesc are acces de pe un drum privat, detinut in coproprietate, cota 1/30, cu ceilalti locuitori de pe strada.

As dori sa stiu daca impreuna cu acestia (sau cu o parte dintre ei) putem infiinta o asociatie de proprietari pentru administrarea drumului detinut in comun, iar in caz afirmativ, care ar fi pasii.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:05, 7 August 2021
Da, se poate infiinta o asociatie de proprietari.
Pasii, sunt mici si multi. Incepeti cu o rezervare de nume,
si cu incropirea unui statut al asociatiei, un act constitutiv.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari la case Miha Munteanu Miha Munteanu Buna ziua, Am o intrebare legata de constituirea unei asociatii de proprietari intr-o zona de case unde exista doar jumatate dintr-un drum de acces in cota ... (vezi toată discuția)
Înființarea unei asociații de proprietari - strada privată marscu marscu Bună ziua. Locuiesc pe o stradă detinuta la comun, prin cotă indiviză de proprietarii de case de pe aceasta. Dorim sa facem cateva lucrari de ... (vezi toată discuția)
Separare asociatie de proprietari sisi27 sisi27 Buan ziua, Spuneti-mi va rog care sunt pasii de urmat(conform legii) in cazul in care dintr-o asociatie de 4 scari se doreste separarea in 2 asociatii a cite ... (vezi toată discuția)