avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Va rog frumos să-mi spuneți cum ar trebui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Va rog frumos să-mi spuneți cum ar trebui sa arate ...

Buna ziua

Va rog frumos să-mi spuneți cum ar trebui sa arate corect un contract de vizionare a unei locuințe pentru inchiriere/vânzare ?
Mulțumesc de ajutor.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebarea este prost pusa. Spuneti ce contract aveti, daca aveti, si ce nelamuriri aveti cu privire la clauzele din el.
NU exista "cum ar trebui sa arate corect un contract de vizionare", pentru ca un contract nu contine doar dispozitii legale imperative, ci si supletive, dispozitive, derogatorii, permisive, etc, asa incat contractul (de vizionare) poate fi corect in vreo mie de moduri, in functie de cele convenite de parti. Nu stiu daca ati prins esenta. Recomandarea este sa luati cu dvs pe cineva care stie sa citeasca si la fata locului semnati ori ba.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 August 2021
trandafir2, moderator
Cum să arate contractul ca în zicala cum să fie spritul rece,alb si gratis ,c am asa si cu intrebarea dvs.Probabil conteaza mai putin cum arată pt ca astfel.ati angaja un specialist să îl redacteze ci mai degrabă sa fie un , model"fara costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea prevederii contractului de munca prin care se renunta la drepturi minime aidu aidu Art. 38 Codul Muncii: Salariaţii nu pot renunţa la drepturile ce le sunt recunoscute prin lege. Orice tranzacţie prin care se urmăreşte renunţarea la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! navigand printre anunturile imobiliare de pe diferite ... RobertM197 RobertM197 Buna ziua ! Navigand printre anunturile imobiliare de pe diferite site uri, am gasit un nene pe care l-am sunat ( am crezut ca este proprietar ) si cu care ... (vezi toată discuția)
Apometrele gabyella22 gabyella22 m am mutat de 3 lunicu chirie iar aici in fiecare luna vine cineva si citeste apometrele ideea e in cele 3 luni n am fost acasa atunci cand au venit sa ... (vezi toată discuția)