avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la speța ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la speța de mai ...

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la speța de mai jos:
Mătușa mea a trăit în concubinaj cu un domn mai mult de 20 ani.Acum cateva luni ea a decedat fiind înmormântata in locul de veci care aparține familiei de multi ani.Acest loc de veci figurează inca pe numele strabunicului meu .In momentul cand am inmormantat-o mi s-au solicitat actele strabunicului pentru a se face succesiunea.Nu am avut decât câteva copii deoarece acest domn cu care a trăit mătușa mea nu mi le-a dat sau nu le avea.Am reusit sa o inmormantam numele ei de domnisoara fiind cel al bunicilor mei.
Intrebare:pe baza unui astfel de act al strabunicului presupunând că acest domn l-ar deține are vreun drept asupra vreunui loc de veci.Locurile sunt in unul din cele mai vechi cimitire din tara.
Multumesc si astept un raspuns

Alte discuții în legătură

Mort îngropat peste mama fara acordul meu csonia12 csonia12 Mătușa mea a fost înmormântată peste mama fara acordul meu .Locul de veci este trecut pe numele bunicii mele , decedată și ea iar acordul pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Reconstituire act de proprietate loc de veci clony clony Ma confrunt cu o problema spinoasa careia nu stiu cum sa-i dau de capat. Bunica mea si strabunicii mei sunt inmormantati in acelasi loc de veci, aflat in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, familia mea are de generatii un lot de sase locuri ... mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Familia mea are de generatii un lot de sase locuri de veci intr-un vechi cimitir parohial ( aici sunt inhumati bunici, matusi…) . Acestea au fost ... (vezi toată discuția)