avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren

Bună seara , cum as putea sa achiziționez un imobil/teren în România pe numele meu , dar sa nu ma afecteze problema soțului meu care a scos bani din banca (Marea Britanie )
Ultima modificare: Duminică, 8 August 2021
robertateglas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 07:37, 9 August 2021
Buna ziua, va trebui sa fiti mai clara - vreti sa achizitionati terenul cu banii sotului dvs obtinuti de la banca? Daca da, trebuie sa stiti ca orice bun dobandit in timpul casatoriei este bun comun.
Dar, daca aveti mai mult de 1 an de la incheierea casatoriei, puteti incheia la notar o conventie privind separatia de bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament. buna seara . as dori sa stiu daca pot sa ... dansidana dansidana VANZARE APARTAMENT. Buna seara . As dori sa stiu daca pot sa vand apartamentul propritate personala daca am acordul sotului in scris dat in fata unui notar ... (vezi toată discuția)
Casatorie - bunuri proprii si comune in casatorie lore8000 lore8000 Buna ziua. In situatia in care o viitoare sotie detine inainte de casatorie o suma importanta de bani in banca sau o casa achizitionata inainte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! urmeaza sa ma casatoresc si eu detin un apartament ... CrissB22 CrissB22 Buna ziua! Urmeaza sa ma casatoresc si eu detin un apartament cumparat inainte de casatorie, dar in care am locuit impreuna cu viitorul meu sot de aprox 5 ani. ... (vezi toată discuția)