avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In urma unei succesiunii am primit o parte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In urma unei succesiunii am primit o parte dintr-o ...

Buna ziua,
In urma unei succesiunii am primit o parte dintr-o casa care este locuita de ceilalti mostenitori. Imi este interzis accesul in casa. As dori sa imi spuneti in ce conditii pot avea dreptul sa locuiesc in aceasta casa, sa folosesc dependintele, sa destin cheia de la poarta. Sunt inscris in cartea funciara la adresa casei in urma succesiunii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:50, 9 August 2021
Cereti si iesirea din indiviziune si ati scapat de probleme.
Acolo puteti cere sa va ramana dvs. toata casa si ii despagubiti pe ceilalti, daca va permiteti, fie raman dumnealor acolo si va despagubesc pe dumneavoastra.
Sau se vinde si impartiti banii, conform cotelor ce le detineti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma unei succesiunii am primit o parte dintr-o ... MelisaMelisa MelisaMelisa Buna ziua, In urma unei succesiunii am primit o parte dintr-o casa care este locuita de ceilalti mostenitori. Imi este interzis accesul in casa. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma unei succesiunii am primit o parte dintr-o ... MelisaMelisa MelisaMelisa Buna ziua, In urma unei succesiunii am primit o parte dintr-o casa care este locuita de ceilalti mostenitori.. Sunt inscris in cartea funciara la adresa casei ... (vezi toată discuția)
Succesiune in instanta. suntem 5 frati. nu am reusit să facem ... LeontinOI LeontinOI Succesiune in instanta. Suntem 5 frati. Nu am reusit să facem succesiunea casei părintești la notar. Fratele care locuiește în casă nu este deacord ... (vezi toată discuția)