avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua.Ma puteti ajuta cu un regulament la nivelul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua.Ma puteti ajuta cu un regulament la nivelul unitatii, ...

buna ziua.Ma puteti ajuta cu un regulament la nivelul unitatii, privind COMISIA DE DISCIPLINA?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: kyngo , utilizator 14:19, 9 August 2021
Depinde in ce domeniu activati si ce statut juridic aveti. Ce fel de entitate sunteti?
Primarie. Activez in cadrul unei primarii din jud.Ph si am fost desemnata presedinte al comisiei de disciplina.
Regulamentul trebuie aprobat de Primar, verificat de compartimentul Resurse umane si avizat de Secretar/Dep juridic. O sa fie nevoie de Regulamentul de Organizare si functionare al Primariei dar si de cel de ordine interioara pentru a putea intocmi Reg comisiei de disciplina, intrucat trebuie mentionate in cuprinsul acestuia.
Gasiti aici modele pe care le puteti adapta:
[ link extern ]

[ link extern ]
Mare atentie la modificarile intervenite la OUG 57/2019 privind codul administrativ, referitoare la comisiile de disciplina, implicit la Anexa 7, caci regulemantele propuse ca model sunt anterioare modificarilor.

Alte discuții în legătură

Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
Cu ce se ocupa serviciul resurse umane intr/o institutie bugetara elvercris elvercris Buna seara!Am si eu o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva!Cine anume redacteaza deciziile directorului unei institutii bugetare in cazul in care nu are o ... (vezi toată discuția)
Creante fiscale. aleko27 aleko27 Conform legislatie in vigoare ma poate ajuta cineva cu o nominalizare concreta a urmatoarei expresii: \\"compartimente de specialitate cu atribuţii în ... (vezi toată discuția)