avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cat costa un SRL, facut de mine? Fara colaborari cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cat costa un SRL, facut de mine? Fara colaborari cu alte firme.

Cat costa un SRL, daca eu ma duc sa imi infiintez firma fara sa apelez la altcineva care ofera acest serviciu? Ma intereseaza costurile de infiintare si costurile lunare ale SLR-ului.
Cel mai recent răspuns: antonia.cristescu , utilizator 19:05, 11 August 2021
Taxa perceputa de Oficiul Registrului Comerțului pentru publicitatea infiintarii societății este de 122 lei, la care se adaugă aproximativ 30 de lei costul registrul unic de control , care se solicită de la ANAF. Tineți cont că va trebui să constituiți și un capital social. Mai apoi, veți avea nevoie de serviciile unui expert contabil, care să vă țină evidența contabilă, să vă calculeze taxele și să vă depună declarațiile la ANAF. De aici, nu cred că vă mai poate ajuta cineva cu o estimare a costurilor lunare, după cum cheltuielile societății sunt strict în grija administratorului, iar taxele și periodicitatea acestora ține de specificul activității întreprinse și de volumul acesteia. Pe scurt, dumneavoastră veți decide care vor fi costurile societății, în funcție de ce cheltuieli veți face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala - cost infiintare, taxe si contributii de platit danielacarmen danielacarmen Imi spuneti va rog, in cazul unei persoane care are doreste sa infiinteze o intreprindere individuala, care sunt costurile deschiderii acestetia si care sunt ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)
S.r.l. , p.f.a. sa i.i. fast-food fast-food ma gandesc sa deschid o afacere : rulota fast-food, care varianta este mai acceptabila privind plata taxelor si a actelor. Rulota nu vreau sa o pun intr-un loc ... (vezi toată discuția)