avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Cărei instituții pot reclama activitatea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Cărei instituții pot reclama activitatea defectuoasă ...

Bună ziua. Cărei instituții pot reclama activitatea defectuoasă a unui Birou de Executare Judecătorească? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 9 August 2021
Trebuie să fiți mai explicit: în ce constă nemulțumirea?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.... de exemplu, neincheierea unui .ci.m.,etc.

2. Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul financiar-contabil poate fi sesizata ANAF-ului.

3. Plângerile părţilor împotriva activitatii executorilor judecătoreşti şi a executorilor judecătoreşti stagiari, se adreseaza Camerelor Executorilor Judecătorești de pe lângă Curțile de Apel in circumscripţia careia se afla acel executor.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie pentru prestare servicii la "negru". anttonnio anttonnio Buna ziua, Care este institutia care poate primi o reclamatie, referitoare la o persoana fizica care presteaza servicii in domeniul constructiilor pentru care ... (vezi toată discuția)
Cine poate trage la răspundere! firme private daca nu respectă ... Babic@ Babic@ Cine poate trage la răspundere! Firme private daca nu respectă norme de muncă și salarizare??? (vezi toată discuția)
Prestare servicii la negru unuloarecare1 unuloarecare1 Cu respect ! Dacă mi-a prestat un serviciu ( montaj folii auto/schimbat teava din baie/maturat/schimbat burlane ) , caut executantul și se sustrage de la ... (vezi toată discuția)