avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa ii imprumut unui prieten niste bani (35.000 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa ii imprumut unui prieten niste bani (35.000 Euro) prin ...

Vreau sa ii imprumut unui prieten niste bani (35.000 Euro) prin banca si el urmeaza sa mi-i trimita inapoi in cateva luni. Aceiasi suma, fara dobanzi sau alte chestii de genul. Sursa banilor pot sa o demonstrez, nu e problema dar nu stiu legata de legislatia de spalare a banilor daca sunt ceva restrictii sau ceva chestii speciale pe care trebuie sa le fac in cazul asta.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:31, 10 August 2021
Cata vreme aveti banii deja depusi in banca pe numele dvs, provenienta lor este certa. Daca va fi cazul, veti da si o declaratie cu privire la provenienta banilor, cata vreme aveti in spate si niste documente justificative, cu atat mai bine. Apoi, dupa ce faceti transferul, ca prietenul dvs sa poata justifica aceasta suma de bani, veti avea nevoie de un act incheiat cu el. Eu nu cu privire la ONPCSB mi-as face griji, ci cu privire la restiturea sumei de bani. Va sfatuiesc sa incheiati un contract de imprumut, macar in sub semnatura privata , daca nu doriti sa il incheiati in forma autentica (costurile sunt de 5-600 de lei), atat ca sa aveti minime sanse in recuperarea banilor cat si ca prietenul dvs sa poata demonstra ca nu e vorba de vreun venit ilicit ci doar de o suma de bani imprumutata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca! ClydeS ClydeS Ma adresez cunoscatorilor cu urmatoarea speta : Am primit in contul unei banci o suma de bani care a si fost incasata . Mai am de primit niste bani ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imprumut bani aiurelu36 aiurelu36 vreau sa imprumut bani de la un prieten care a lucrat in afara,si ni nu are o justificare de unde are banii este o lege citi bani poate sa imi dea imprumut ,nu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune / abuz de incredere emarius emarius Buna ziua, Acum ceva timp am facut doua credite bancare pentru a da bani cu imprumut unei rude pentru a-si platit o ipoteca, si care nu m-ai recunoaste ... (vezi toată discuția)