avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Un dosar penal cu mai multe infracțiuni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Un dosar penal cu mai multe infracțiuni printre ...

Buna seara. Un dosar penal cu mai multe infracțiuni printre care delapidarea se afla încă în cercetare din 2014. Faptele s au comis în 2009-,2012. Nu s a ajuns la tribunal. S a emis o ordonanța data de procuror în 30.07.2021 prin care se clasează una din infracțiuni iar pt celelalte se muta dosarul la un alt organ de cercetare. Nu s au prescris faptele? Doar daca se ajunge la tribunal se poate decide dacă s au prescris?
Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:53, 10 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inaintati un memoriu catre procuror daca apreciati ca a intervenit prescriptia penala.
Fiind vorba de 9 ani mă gândesc că s au prescris... Dar nu ar face mai rău dacă ar înainta un memoriu procurorului?
Discutati cu avocatul angajat care sa analizeze actele dosarului si daca constata ca este intervenita prescriptia, sa formuleze un memoriu in acest sens.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul meu este sa nu va grăbiți. Discutati cu avocatul ca sa stiti ce strategie va folosi.
Trebuie facute niște calcule exacte în funcție de ceea ce se afla la.dosarul penal.

Timpul curge în favoarea dvs.
O singură întrebare va rog mult. Daca sunt mai multe infracțiuni se socotește prescripția pt fiecare în parte? Sau se aduna ? Avocatul care ne reprezintă spune sa stăm liniștiți sa așteptăm. Dar când ești acuzat de atâtea infracțiuni și știi că ești nevinovat... Stai cu grija.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Sfatul meu este sa nu va grăbiți. Discutati cu avocatul ca sa stiti ce strategie va folosi.
Trebuie facute niște calcule exacte în funcție de ceea ce se afla la.dosarul penal.

Timpul curge în favoarea dvs.

Alte discuții în legătură

Cercetare penala midrum740 midrum740 am fost cercetat penal in anul 1997 pentru o fapta care a fost prescrisa si faptuita in 1994, neglijenta serviciu. Dosarul a fost clasat si emisa rezolutie de ... (vezi toată discuția)
Delapidare, grup infractional si evaziune fiscala ContSters101393 ContSters101393 Buna ziua, As dori cateva informatii referitoare la noul cod penal in ce priveste urmatoarele fapte penale : delapidare , grup infractional si evaziune ... (vezi toată discuția)
Angajatorul face plangere la politie impotriva angajatilor Daniela D E Daniela D E Angajatorul - o firma de schimb valutar, angajatii - doua casiere valutare Una dintre angajate, \"baga mana\" in bani si arunca vina pe colega ei, care este ... (vezi toată discuția)