avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara am achiziționat un teren cu deschidere de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara am achiziționat un teren cu deschidere de 12.61 ...

Bună seara am achiziționat un teren cu deschidere de 12.61 la strada principala as dori sa știu dacă se pot scoate autorizați de construire deoarece am înțeles ca îți trebuie 20 deschidere este adevărat ca să obții autorizație de construcție.
Mulțumesc de răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:27, 10 August 2021
Cereti un certificat de urbanism de informare de la primaria pe teritoriul careia se gaseste terenul si gasiti acolo toate informatiile.
Apelati la un arhitect daca nu stiti la ce sa va uitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren de 169 de mp RO46024 RO46024 Buna ziua!Sunt un cetatean al acestei minunate tari si detin un teren de 169 de mp cu o deschidere la strada de 7,5 mp.Vreau sa beneficiez de acest teren ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie marianboraciu marianboraciu Buna ziua! Ma intereseaza daca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Am un teren intravilan (intre case) cu o casa veche pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie - pentru ce suprafata se elibereaza? alex1333 alex1333 Cati metri patrati sunt necesari pentru a primi autorizatie de constrctie pt garaj+camera+baie (60mp) si eventual la etaj dormitor +baie ? (vezi toată discuția)