avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executorul nu imi ridica poprirea si nu imi raspunde ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executorul nu imi ridica poprirea si nu imi raspunde la telefon

Buna ziua,
In cat timp trebuie sa imi ridice executorul poprirea?
In data de 2 august am fost notificat de catre banca, unde aveam conturile goale, despre o poprire. In aceeasi zi, am fost la banca executorului, care mi-a raspuns amabil la telefon si m-a indrumat, si am depus suma poprita.
Dupa aceea, timp de 8 zile, executorul nu mi-a mai raspuns la telefon si eu sunt cu contul si salariul poprite. Pe 15 angajatorul imi va retine 33% din salariu si banca probabil va retine suma inca odata.
Ce pot sa fac?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 10 August 2021
alexandrucalinb, utilizator

Alte discuții în legătură

Din ce venituri poate o banca sa te execute? mihaela273 mihaela273 buna ziua! pana acum am avut o poprire pe salariu pentru un credit neonorat( in franci!!) .voi iesi la pensie in aceasta luna si probabil, peste ceva timp voi ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Executare silita ravecabot ravecabot Buna ziua am girat o familie la CAR, s a ajuns la executor, pentru ca imprumutul nu s a restituit, intrebarea mea este, fiind vorba de acelasi executor, dar ... (vezi toată discuția)