avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical CIM - asociat unic firma personala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical CIM - asociat unic firma personala

Situatie:
- detin contract de munca la un srl
- detin o firma unde sunt asociat unic si administrator

Daca am concediu medical la cim activitatea firmei mele poate merge in continuare?
Nu am scos dividende si nici nu planuiesc prea curand
Cel mai recent răspuns: gtht90 , utilizator 18:07, 10 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Activitatea firmei poate merge in continuare.
Multumesc de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de intrerupere a activitatii srl pe perioada ccc? longhorn longhorn Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator (neremunerat) in cadrul unui SRL, SRL in cadrul caruia sunt si singura angajata (e vorba de o ... (vezi toată discuția)
Activitate prestata de administrator srl Patru Mariana Patru Mariana Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca administratorul unei SRL poate desfasura singur activitatea in societate fara un alt angajat cu CIM? El nu are contract ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie crestere copil daca sunt asociat unic Mariii Mariii Sunt in situatia in care sunt asociat unic si administrator in acelasi timp la un SRL fara insa sa fiu angajata cu carte de munca la aceasta firma ... (vezi toată discuția)