avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O persoana poate administra mai multe societati ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O persoana poate administra mai multe societati detinute de aceleasi asociati?

Se infiinteaza 12 srl-uri. Asociati in cele 12 sunt sc"x"srl cu 5% si sc"y" srl cu 95%. Prin statutul celor 12 srl-uri au numit acelasi administrator ( sa spunem d-na y). Poate fi doamna y sa fie administrator in cele 12 srl-uri? Si mentionez ca vre-o 6-7 au acelasi obiect de activitate (cod caen)
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 17:30, 8 Ianuarie 2010
se poate,

potrivit reglementarilor actuale o persoana nu poate avea calitatea de administrator in doua sau mai multe societati comerciale decat cu acordul asociatilor iar intrucat toate societatile amintite au acelas actionariat, se prezuma acordul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare srl in sa mili_muh mili_muh Cum transform un SRL in SA ? Indrumati-ma! Multumesc! (vezi toată discuția)
Insolventa societate pe actiuni l.mihaela l.mihaela Stimati colegi doresc sa supun dezbaterii o speta care mie mi --a parut interesanta. SC X SRL in faliment este actionar majoritar detinand un procent de peste ... (vezi toată discuția)
Actionar in srl meruta florentina meruta florentina buna seara daca ma puteti ajuta si indruma ,detin ca actionar in sc ,srl 20% parti si asi vrea sa renunt sa ies din firma ,fara sa am pretenti la ceva din ... (vezi toată discuția)