avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,am solicitat stagiul de cotizare de la casa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,am solicitat stagiul de cotizare de la casa de pensii ...

Buna ziua,am solicitat stagiul de cotizare de la casa de pensii si se pare ca pe ultimii(aproape) 2 ani nu sunt depuse declarațiile nominale.Ma afecteaza la depunerea dosarului pentru indemnizatie crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 10 August 2021
Buna ziua, la depunerea dosarului va va fi necesara o adeverinta de venit pe ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, din care sa reiasa ca in ultimele 12 luni ati realizat venituri din salarii sau asimilate salariilor.
Verificati cu angajatorul sau la Anaf.
Nu are legatura stagiu decotizare cu depunerea dosarului pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire stagiu cotizare pentru indemnizatie crestere copil miha_r miha_r Bună ziua, Referitor la stagiul de cotizare pentru indemnizatie crestere copil, am următoarele intrebari: 1. Este nevoie ca cele 12 luni minime de cotizare ... (vezi toată discuția)
Sarcina si somajul GOLDANGEL GOLDANGEL sunt insarcinata in 6 luni si urmeaza sa fiu data in somaj in urma restructurarii postului.vreau sa stiu daca ma afecteaza la cartea de munca ,in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Daca sunt gravidă in prima luna, si in ultimele 24 de luni am ... balazszsuzsa balazszsuzsa daca sunt gravidă in prima luna, si in ultimele 24 de luni am lucrate 7 luni ,(pt indemnizație de creșterea copilului e nevoie de 12 luni din 24 ) e ... (vezi toată discuția)