avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Prescrierea unei datorii catre asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Prescrierea unei datorii catre asociatia de proprietari. Buna ...

Prescrierea unei datorii catre asociatia de proprietari.
Buna ziua
Va dau urmatorul exemplu. O datorie catre asociatia de proprietari treneaza pe parcursul a 6 ani timp in care nu a fost achitata nici o suma. Apoi au fost achitate doua sume mici una la un interval de un an fata de alta. Datoria acumulata pe parcursul celor 6 ani timp in care nu a fost achitat nimic iar asociatia nu a facut niciun demers pentru recuperarea sumei, se considera prescrisa? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:02, 10 August 2021
S-a prescris din ceea ce ziceti.
Ultima modificare: Marți, 10 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu a fost intrerupta prescrierea de cele doua plati?
Legal ,asociatia de proprietari se poate ridica cu pretentii asupra sumelor acumulate in ultimii 3 ani
Ultima modificare: Marți, 10 August 2021
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata la zi in cazul unei sume prescriptibile alecsya alecsya Buna ziua.Sunt Intr-un proces cu asociatia de proprietari pentru prescrierea unui debit de peste 8 ani,in perioada in care eu as dori sa achit la zi factura ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii asociatia de proprietari andreicsm andreicsm Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am datorii la asociatia de proprietari incepand cu luna septembrie 2013 (ultima intretinere achitata a fost ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila 2001/ plata penalitati din 2002 prin urmarire societate de recuperari mihaelacorneliadragomirescu mihaelacorneliadragomirescu Am un contract cu o firma de telefonie mobila din 2001. Acesta a fost intrerupt pt neplata in 2002. Contractul a ajuns de atunci la o firma de recuperari. Suma ... (vezi toată discuția)