avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua tuturor! Detin o anexa (garaj) langa blocul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua tuturor! Detin o anexa (garaj) langa blocul unde locuiesc, ...

Buna ziua tuturor!
Detin o anexa (garaj) langa blocul unde locuiesc, iar terenul pe care este construit garajul este inchiriat de la primarie pe o perioada de 99 de ani. Garajul este intabulat pe numele meu. Recent, un dezvoltator doreste sa construiasca un bloc de locuinte pe acel teren. Imi puteti spune va rog care sunt drepturile mele legat atat de teren, cat si de garajul care este construit pe acel teren. Poate primaria sa anuleze contractul de inchiriere inainte de termen, sau poate sa imi demoleze anexa? Care ar fi cuantumul despagubirilor materiale de care as putea beneficia? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: adi1906 , utilizator 07:10, 11 August 2021
Loghin.Alexandru a scris:

Poate primaria sa anuleze contractul de inchiriere inainte de termen?

In mod normal raspunsul la aceasta intrebare ar trebui sa-l puteti gasi in contractul de inchiriere, la capitolul ce se refera la durata si conditiile prin care poate inceta inainte de termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin un garaj doar in acte si acum nu stiu cum sa scap de el claudia_pop06 claudia_pop06 Buna. Am o problema daca m-ar putea ajuta cineva va rog tare mult.Prin 1996, in fata blocului unde locuiesc era un spatiu verde mare neutilizat. Acel spatiu ... (vezi toată discuția)
Daramare garaje VERONICA56 VERONICA56 Locuiesc intr-un oras unde din ordinul primariei se darama garajele construite pe teren inchiriat de la primarie. Garajul meu a fost construit cu autorizatie ... (vezi toată discuția)
Probleme garaj inchiriat bursul bursul Buna ziua Am avut un contract de inchiriere cu primaria pentru un loc de garaj in suprafata de 12 mp intr-o curte care a apartinut primariei. Casa ... (vezi toată discuția)