avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, tatal meu a fost abonat TV la Telekom. A ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, tatal meu a fost abonat TV la Telekom. A decedat in ...

Buna ziua, tatal meu a fost abonat TV la Telekom. A decedat in noiembrie 2020. Sotia lui si-a facut abonament TV la o alta firma fara sa stie ca trebuie sa rezilieze contractul vechi. Cei de la Telekom au emis facturi in continuare timp de patru luni dupa care au cedat datoriile firmei KRUK care ii cer ei sa plateasca datoriile unui decedat...
Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Proca Amedeo , utilizator 19:30, 10 August 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)