avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua,ginerele meu este cetățean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua,ginerele meu este cetățean Indian,deținător de ...

Buna ziua,ginerele meu este cetățean Indian,deținător de permis auto eliberat în India cu dovada de permis international . Întrebare : are drept de conducere în România ? Mulțumiri .
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 09:04, 11 August 2021
Buna ziua, da, daca are Permis international valabil (sa detina in permanenta asupra lui si permisul indian).
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
Georgiana Ciocoveanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte casatorie cu cetatean indian georgetazih georgetazih Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean indian in Romania. El vine cu viza pe 3 luni de vizita. Are toate actele necesare pt. casatorie in Romania, dar la ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean indian Selena2017 Selena2017 Buna ziua,incerc sa ma casatoresc cu un cetatean indian de un an de zile si nu reusesc. Am fost in India sa ne casatorim si nu am reusit,ne-au cerut foarte ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian,in india yo44 yo44 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva,poate din experienta,sau poate ca stie carei autoritati romane sau indiene sa ma adresez.Eu sunt cetatean roman si doresc ... (vezi toată discuția)