avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obligatia de a face: complet civil sau complet ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obligatia de a face: complet civil sau complet specializat minori?

Ce complet este competent pentru judecarea unei cauze privind obligatia de a face dovada veniturilor obtinute in vederea platii pensiei de intretinere? Un complet civil sau un complet specializat de minori si familie?

Pe de o parte avem "obligatia de a face" care e cauza specifica unui complet civil, dar si continuarea "dovada veniturilor obtinute in vederea platii de intretinere" care priveste un drept al minorului, deci specifica unui complet specializat de minori.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
uira, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie să vă bateti capul cu astfel de aspecte,acțiunea dvs o sa fie repartizată completului competent....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere neplatita budiulmariabeatrice budiulmariabeatrice Buna seara ! Dupa divortul de acum 10 ani cei doi copii ai nostri ,acum minorul in varsta de 17 ani respectiv studentul de 20 ani , au ramas in custodia ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie flora-ioana flora-ioana am o fetita de 4 ani ,dintr-o relatie anterioara(concubinaj),nascuta in Spania.am revenit in tara de 2ani jumatate,timp in care tatal minorei a sunat doar de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara RAMOnaBC RAMOnaBC deci:obligarea reclamantului x la plata unei pensii de intretinere in favoarea minorei z in cuantum de 150 lei lunar.este stabilita suma fixa nu procent nici ... (vezi toată discuția)