avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Va deranjez cu urmatoarea speta: sotul meu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Va deranjez cu urmatoarea speta: sotul meu este angajatul ...

Posibila disponibilizare

Buna ziua! Va deranjez cu urmatoarea speta: sotul meu este angajatul unei institutii de stat in functia de conducator auto, acum aflandu se in concediu medical in urma unei interventii chirurgicale pentru o dubla hernie de disc si se pune problema sa nu mai fie apt de munca 8 ore/zi, intrebarea mea este daca va exista o decizie de incapacitate de munca partiala, atunci institutia il poate disponibiliza?
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
Luiz Marie, utilizator
Va multumesc! Intre timp am cerut sfatul avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate adriea2007 adriea2007 Daca un salariat are mai mult de 3 absente nemotivate i se poate desface contractul de munca fara a mai trece prin comisia de disciplina? Cu stima, (vezi toată discuția)
Buna ziua ramy7877 ramy7877 au voie sa-mi desfaca contractu de munca cand am savarsit o abatere grava si la ce fel de abatere (vezi toată discuția)
Cartea de munca format electronic Jojolino Jojolino Doresc sa stiu daca sactiunile primite se trec in cartea de munca... Multumesc (vezi toată discuția)