avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

am pierdut titlul de proprietate,tatal meu care este decedat era titularul asadar cand am fost la monitorul oficial sa il declar pierdut am trecut-o pe mama mea titular la indrumarile celor de acolo,problema este ca am trecut numele mamei dar nu am trecut cum era normal initiala tatalui ei(bunicului meu)ci initiala mamei(bunicii mele),o sa poata sa mi se dea alt titlusau trebuie sa m duc iar la monitorul oficial sa dau alt anunt?multumesc
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 21:55, 10 Ianuarie 2010
Corect este ca atunci cand se pierde un act sa se declare exact pe numele cui a fost.., adica al titularului si nu al altei persoane, altfel anuntul nu are nici o valoare.
Deci trebuie sa-l declarati pierdut titlul si persoanei carei a apartinut , cu tot cu initiale asa cum a fost scris titlul, eventual numarul acestuia ,data eliberarii si cine l-a eliberat. Numai asa va vor elibera un alt titlu.
Dl Radu Sava are perfecta dreptate!=D>
Dvs trebuie sa declarati nul titlul de proprietate asa cum a fost el emis (nu cu date eronate care nu corespund realitatii)
Succes!
B-)
Multumesc Mihai pentru confirmare si aplauze:D...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Numar titlu proprietate ContSters297445 ContSters297445 Buna ziua, Mi s-a furat contractul/titlul de proprietate de la casa si doresc sa il declar nul in monitorul oficial. As dori sa stiu de unde pot face rost ... (vezi toată discuția)
Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)