avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In decembrie 2019 am depus dosar de pensionare si am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In decembrie 2019 am depus dosar de pensionare si am primit decizie ...

In decembrie 2019 am depus dosar de pensionare si am primit decizie negativa deoarece nu mi-a fost valorificata o adeverinta de grupa de munca. Am atacat decizia negativa si am castigat in prima instanta, Casa de Pensii fiind obligata sa recalculeze pensia si sa valorifice adeverinta cu grupa de munca. Ulterior, mai precis in luna februarie 2020, am depus dosar pentru pensionare anticipata si am primit decizie de pensionare. Casa de Pensii a facut apel , insa, fara a fi dat termen de judecata la Curtea de Apel, a procedat la recalcularea pensiei si am primit o decizie cu un cuantum al pensiei mult mai mic decat cuantumul care il am in plata in prezent. Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac in acest caz, astfel incat sa nu-mi fie diminuata pensia. Mai exact, pot renunta la proces inainte de acordarea termenului de judecata la Curtea de Apel?
Ultima modificare: Joi, 12 August 2021
sarm07opr, utilizator

Alte discuții în legătură

Lipsa stagiu asimilat + perioada realizata in gr. 2 de munca andad andad Tatal meu a primit Decizia de recalculare a pensiei pt. limita de varsta pe 24.06.2010, va rog ce trebuie sa fac daca am sesizat ca la pct.F lipseste stagiul ... (vezi toată discuția)
Modificare in parte a unei sentinte civile verginica54 verginica54 In data de 04.11.2013 am solicitat iesirea la pensie pentru limita de varsta. Mi s-a admis cererea de pensionare si plata drepturilor salariale incepand cu ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru recalcularea pensiei catalin23x catalin23x Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta: - mama mea a solicitat Casei [b]Locale[/b] de Pensii decizie de pensionare; - solicitarea a fost ... (vezi toată discuția)