avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! Va rog poate ma ajutati cu un raspuns. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! Va rog poate ma ajutati cu un raspuns. Mama mea a ...

Buna seara! Va rog poate ma ajutati cu un raspuns. Mama mea a muncit 8 ani la asociatie bloc, femeie de sevici,pana in anul 1990, acum are varsta de pensionare. Cum poate si unde trebuie sa meargă să-și ia vechimea?,aceasta nefiind operată in cartea de munca. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 August 2021
Doruluk, utilizator
Cel mai recent răspuns: Doruluk , utilizator 15:25, 13 August 2021
Asociatia respectiva mai exista?
Nu! Acum sant altele

Cornel Vasile a scris:

Asociatia respectiva mai exista?

Ultima modificare: Vineri, 13 August 2021
Doruluk, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!revin cu această întrebare,poate totusi exista cineva ... Doruluk Doruluk Buna ziua!revin cu această întrebare,poate totusi exista cineva care are cunoștință de cauză. Mama mea a muncit 8 ani pana in 1989 Femeie de servici la ... (vezi toată discuția)
Cum pot completa un dosar de pensionare, dacă arhiva de la imuab nu mai exista? Niculescu Gella Niculescu Gella Varul meu a lucrat în perioada 1970- 1990 la IMUAB. De la seviciul service al acestei întreprinderi în anul 1992 a plecat cu contract de muncă în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - condiții pensie Ela Miu Ela Miu Mama mea a muncit la CAP din anul 1974_ 1990 în adeverința de vechime reiese cu 8 ani. Are vârsta de 65 de ani și nu beneficiază de nici o pensie. La casa ... (vezi toată discuția)