avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua!revin cu această întrebare,poate totusi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua!revin cu această întrebare,poate totusi exista cineva ...

Buna ziua!revin cu această întrebare,poate totusi exista cineva care are cunoștință de cauză. Mama mea a muncit 8 ani pana in 1989 Femeie de servici la asociatia de locatari nu de propietari pentru ca in 1989 nu era de propietari. Acum vrea sa își scoata vechimea pentru pensionare. Asociatia nu mai exista acum sau ifiintat altele. Unde ar putea merge.exista o arhivă undeva? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:17, 31 Octombrie 2022
In locul acelei asociatii nu s-a infiintat una de proprietari ? ... Intrebati acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate constituire asociatie de proprietari Florenta30 Florenta30 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in lege se prevede obligativitatea constituirii aociatiilor de proprietari sau putem ramane in continuare asociatie de ... (vezi toată discuția)
Desprinderea de asociatia de proprietari Vicktoras Vicktoras Doresc sa intreb ce ce intampla (consecinte juridice) in cazul in care o scara a unui bloc ce face parte din asociatia de propietari ia decizia sa se retraga ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog poate ma ajutati cu un raspuns. mama mea a ... Doruluk Doruluk Buna seara! Va rog poate ma ajutati cu un raspuns. Mama mea a muncit 8 ani la asociatie bloc, femeie de sevici,pana in anul 1990, acum are varsta de ... (vezi toată discuția)