avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, sora mea a fost implicata într-o cearta, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, sora mea a fost implicata într-o cearta, cu o cumnata, ...

Bună ziua, sora mea a fost implicata într-o cearta, cu o cumnata, din partea prietenului, după care a vrut să-i dea cu sticla în cap, dar a pus mâna și i-a dislocat /luxat degetul, toate astea s-au întâmplat în Bulgaria. Întrebarea mea este poate depune plângere când ajunge în România împotriva acelei persoane? Are și certificat medical, dar nu a depus plângere acolo,aici se mai poate face ceva în România sau nu?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:44, 12 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate depune plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovitura cauzatoare de moarte-politia nu face nimic!!! pirina pirina Buna ziua! Am urmatoarea problema: fratele meu a fost lovit pe data de 5 aprilie cu o sticla in cap, de o persoana necunoscuta, in urma lovirii a cazut si s-a ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)
Consecinte in urma unei altercatii Anonimul1990 Anonimul1990 Buna ziua, In urma cu aproximativ o luna am avut o altercatie intr-un local. Eram impreuna cu 2 prieteni iar alti 2 baieti au inceput sa caute cearta. Cand am ... (vezi toată discuția)