avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... BUNA ! . Schimbare buletin . Buletinul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

BUNA ! . Schimbare buletin . Buletinul meu se expira peste ...

BUNA ! Va multumesc anticipat . Buletinul meu se expira peste 8 luni si adresa actuala rezulta de la o fosta propritate care nu mai ecsista . Acum locuesc la casa parintilor care si ei au facut un partaj acum 40 de ani si tribunalul a stabilit atunci sa raman in incredintarea mamei care locuesc si eu si mama . Cu acest act de tribunal de la partajul lor pot sa reinoiesc buletinul pentru ca mama are 89 de ani si nu are capacitatea de a semna ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 19:52, 13 August 2021
da trimetea lunar o suma , dupa ce primea alocatia si pensia mea de intretinere
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2021
simion poenaru, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luați ce acte are mama și mergeți la Evidență cu ele. Deci nu doar sentința, și actul ei de proprietate. Spuneți că e bolnavă și nu se poate deplasa (sper că doar asta e problema dumneaei) și rugați-i să vă dea o soluție.
Sper să aveți noroc de cineva cu răbdare.

Dacă totul e în regulă și mama e capabilă să semneze și să înțeleagă ce semnează, puteți căuta un notar care să vină acasă ca să îi ia consimțământul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema carte de identitate Fabian96 Fabian96 Salutare!Am si eu urmatoarea problema: Parintii mei sunt divortati iar mama este in Spania...Mi-a trimis toate actele necesare pentru a scoate buletinul + ... (vezi toată discuția)
Cine face cererea pt inredintare minor? ContSters181171 ContSters181171 am un copil recunoscut din afara casatoriei.M-am casatorit cu mama apoi am divortat.In cererea de divort nu am mentionat nimic de copil.Copilul a ramas la ... (vezi toată discuția)
Mama mea vrea sa ma dea afara din casa dezamagita98 dezamagita98 Buna seara, doresc sa imi dau mama in judecata, insa inainte sa fac asta as vrea sa stiu daca am sau nu sanse de castig. Situatia este urmatoarea ... (vezi toată discuția)