avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Tatăl meu a decedat iar eu am rămas ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Tatăl meu a decedat iar eu am rămas singura moștenitoare. ...

Buna ziua,
Tatăl meu a decedat iar eu am rămas singura moștenitoare.
Avea și o mașina dar, era cumpărată cu doamna care conviețuia. Deci era trecuți amândoi jumate-jumate.
Am făcut succesiunea, mi am trecut partea mea pe numele doar ca doamna am anunțat o sa procedeze la fel și nu vrea sa mi vorbeasca.
Întrebarea mea este dacă pot circula cu mașina?
Sa fac asigurarea și tot ce trebuie pe numele meu fără a avea probleme.
Multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto cristinicaa cristinicaa buna ziua.am o intrebare daca puteti sa ma lamuriti eu as vrea sa inmatriculez masina pe tatal meu.in cazul in care decedeaza pot sa mai circul cu ea doar cu ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu masina tatalui decedat. Robert_Avramescu Robert_Avramescu Masina este inscrisa pe numele tatalui meu care a decedat. In acte el este proprietar. Eu sunt unicul fiu. Mama traieste. Pot circula legal cu masina? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto proprietar decedat denisa13 denisa13 Buna seara Eu si sotul meu in noiembrie 2014 din economiile noastre am cumparat o masina pe care am trecut-o pe numele tatalui sotului(pensionar). Pe data de ... (vezi toată discuția)