avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua daca eu vin din Marea Britanie in Romania si ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua daca eu vin din Marea Britanie in Romania si trebuie ...

Buna ziua daca eu vin din Marea Britanie in Romania si trebuie sa merg la medic pt ca am niste probleme de sănătate,,,si ei ma baga in carantină pot să-i dau in judecata? Am acte doveditoare nu pe vorbe?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:08, 15 August 2021
Pai aveti acte doveditoare ? Daca veniti din zona rosie si nu detineti certificatul digital care atesta vaccinarea, da, intrati in carantina. Asa sunt regulile si puteti sa-i dati in judecata, dar nu veti cistiga.
Sunteti avocat ? Inseamna ca stiti legile ok
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunt avocat. Informațiile despre intrarea în țară a persoanelor care vin din zone roșii Covid-19 sunt publice.
Ultima modificare: Duminică, 15 August 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Carantina coronavirus buna ziua , la sfârșitul lunii vreau sa merg in românia dintr-o ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , La sfârșitul lunii vreau sa merg in România dintr-o țara încadrată in zona roșie cu soțul vaccinat, eu și fetița de 6 ani nevaccinate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!daca vrea cineva sa vina din germania in romania ce ... Teoflo Teoflo Buna ziua!Daca vrea cineva sa vina din Germania in Romania ce conditii trebuie sa îndeplinească la plecare de acolo si cand ajunge in tara?Multumesc! (vezi toată discuția)