avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Ieri am întâmpinat un caz mai ciudat , am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Ieri am întâmpinat un caz mai ciudat , am sunat ...

Buna ziua! Ieri am întâmpinat un caz mai ciudat , am sunat la 112 sa anunț un caz de șicanare in trafic și surpriza surpriza cei de la 112 știau numele și prenumele meu . Acum cum de unde țin să precizez că telefonul e la abonament și am sunat și am întrebat despre protectia datelor cu caracter personal. Răspunsul lor a fost e dat doar numele și prenumele nu și alte date. Pai numele și prenumele nu tot date cu caracter personal sunt . Rog pe cineva care îmi poate oferi răspunsuri
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 08:56, 16 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
datele cu caracter personal nu sunt tabu. sunt institutii care prin lege au acces la ele, vreti nu vreti. ISU e una din ele.
Da asa este.Am sunat la 112 pt ambulanta de pe fix și știau numele și adresa pentru că mai sunasem și altă data și mai veniseră la adresa, probabil aveau datele.Este ceva normal în situații de urgență.E bine de știut și de cei care se joacă și suna aiurea!Urmeza să fie amendați pentru că alții care chiar au nevoie de ajutor de urgenta pot găsi linia ocupata și se pierde timp prețios.
Ultima modificare: Luni, 16 August 2021
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonic Ionita Doinita Ionita Doinita Cum se poate face un abonament telefonic la o adresa pe care nu ai locuit niciodata? De ex. mie imi vine de câteva luni o factura de Telecom pe numele unui ... (vezi toată discuția)
Politisti romani care sfideaza problemele cetatenilor viorel38 viorel38 Am avut o experianta absolut neplacuta cu Politia Romana, si am ramas cu un gust amar … Un individ din blocul vecin, tinea probabil ceva chef si avea ... (vezi toată discuția)
Notiunea de date personale vasile2013 vasile2013 As avea o nelamurire privitoare la numele si prenumele unei persoane. Aceste informatii reprezinta date personale, asa cum acestea sunt definite in cuprinsul ... (vezi toată discuția)